Bestuursmededelingen

Gezocht: Voorzitter

S.V. Hoofddorp zoekt een bij de vereniging betrokken Voorzitter, die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vorm wil geven aan de ambities en de toekomst van S.V. Hoofddorp.

S.V. Hoofddorp is een sportieve, sociaal betrokken en gezellige vereniging met thans ruim 1.700 leden waar plezier in de voetbalsport voorop staat. Onze ambitie is om kwaliteit en kwantiteit te verenigen. S.V. Hoofddorp wil eigen jeugd goed opleiden en met de hoogste jeugdelftallen op divisie niveau voetballen. In het eerste elftal ambieert S.V. Hoofddorp om met 80% eigen jeugd te spelen in de bandbreedte tussen hoofdklasse en tweede klasse.

Onze nieuwe Voorzitter:

路聽Is een teamplayer;
路聽Heeft het vermogen te delegeren;
路聽Heeft visie;
路聽Draagt de visie van de vereniging intern en extern uit;
路聽Beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
路聽Heeft het vermogen om mensen en partijen te verbinden;
路聽Is besluitvaardig, kan overtuigen en anderen inspireren;
路聽Is representatief;
路聽Beschikt over inlevingsvermogen;
路聽Is integer;
路聽Heeft bestuurlijke en/of leidinggevende ervaring;

Pr茅:
路聽Heeft eigen netwerk van bedrijven/organisaties/instellingen (of is in staat om dit snel op te bouwen);
路聽Heeft een voetbalhart en/of een S.V. Hoofddorphart;

De taken van de Voorzitter zijn o.a.:
路聽Vertegenwoordigt de vereniging actief, zowel intern als extern;
路聽Is voorzitter van de bestuurs- en ledenvergaderingen;
路聽Co枚rdineert de bestuurstaken, delegeert op een stimulerende wijze;
路聽Zorgt voor een vruchtbare samenwerking binnen de vereniging;
路聽Onderhoudt contacten met de verenigingsadviseur van de KNVB, de gemeente, voetbalverenigingen in de regio en de overige samenwerkingspartners;
路聽Anticipeert op externe ontwikkelingen, vanuit het perspectief van de vereniging;
路聽Bepaalt samen met de andere bestuurders het beleid binnen de vereniging;
路聽Neemt samen met het bestuur initiatieven om de vereniging organisatorisch, bestuurlijk, financieel en sportief op een hoger niveau te brengen;
路聽Heeft zicht op het reilen en zeilen van de hele vereniging.

Inschatting tijdsbesteding: 5 tot 10 uur per week De functie van Voorzitter is op basis van vrijwilligheid. Hier staat geen vergoeding tegenover (behalve dan de waardering van alle leden van S.V. Hoofddorp).

Herken jij jezelf in dit profiel en wil jij een bijdrage leveren aan onze vereniging?

Meld je dan via聽bestuur@svhoofddorp.nl聽聽 Wij nemen dan spoedig contact met je op.