Meiden

Speciale training JO Meiden

Voldoende animo bij de speelsters

Vrijdag 17 januari hebben 10 meiden het erg naar hun zin gehad tijdens een extra, speciaal voor hen georganiseerde training. Deze meiden spelen in verschillende jongensteams. Dat ze bij de jongens spelen is heel goed voor de ontwikkeling van hun voetbalvaardigheden.
Het leek een betrokken ouder (Michon Hesseling) en ons (meidensectie SV Hoofddorp) een goed idee om ze eens kennis te laten maken met elkaar. Wij hebben daarom de meiden uit de JO8/9/10 en 11 uitgenodigd voor een extra training.
De training werd gegeven door Rowanne Hesp (speelster Vrouwen 1 en assistent trainster MO13-1) en Amber Verloop (speelster MO13-1 en op maandag assistent trainster MO13-3). Raymond Verhagen (TJC meidenvoetbal en trainer/coach MO13-1) zorgde voor de begeleiding.

Na een voorstelrondje in kleedkamer 1 ging de hele groep naar het veld voor de warming up. Het was gelukkig droog maar waaide best hard. Na de warming up werden de meiden pas echt warm tijdens leuke pass- , trap- en andere oefeningen en partijvormen. Na afloop hebben we de meiden gevraagd of ze nog eens zo’n trainingen zouden willen. Het antwoord was een volmondig JA!

Fijn dat ze het leuk vonden! (wordt vervolgd)

Yvonne Verloop
Coördinator Meidenvoetbal SVH

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS ALS EERST, MELD JE