Jeugdopleiding

Nieuws van de Jeugdopleiding

Samenstelling voor seizoen 2020-2021 krijgt vorm

In de afgelopen periode zijn wij, ondanks de huidige crisis, druk bezig geweest met het samenstellen van de staf voor de jeugdopleiding voor het nieuwe seizoen.

Onderstaand een vijftal verslagen m.b.t. TJC, bovenbouwmiddenbouwonderbouw en keepers.

Technisch Jeugdcommissie seizoen 2020-2021

TJC bijna volledig ingevuld voor nieuwe seizoen

Voor komend seizoen heeft s.v. Hoofddorp de Technisch Jeugdcommissie bijna helemaal weten in te vullen. We zijn blij dat de alle huidige leden van de commissie besloten hebben om nog een seizoen langer aan de club verbonden te blijven. Hiermee kan het ingezette beleid binnen de jeugdopleiding verder worden neergezet en gecontinueerd.

NICK HOEK NIEUWE TJC ONDERBOUW
Voor de onderbouw verwelkomen we Nick Hoek als nieuw lid binnen de TJC. Nick neemt de plek over van Steve Wiersma die doorschuift naar de middenbouw. Nick is al enkele jaren actief binnen onze club in diverse rollen. Zo heeft Nick zich ingezet voor de scouting, is hij spelleider geweest bij de Benjamini’s en de afgelopen twee seizoen was hij actief als onderbouwtrainer in onze jeugdopleiding. Naast zijn ervaring als onderbouwtrainer heeft hij zelf in het betaalde voetbal gespeeld. Ook deze ervaring zal Nick meenemen in het coördineren van het beleid binnen onze onderbouw. Nick, welkom in de TJC!

De voltallige TJC ziet er als volgt uit:

Hoofd Jeugdopleiding Martijn Blijleven
TJC Bovenbouw Remco van Poeteren
TJC Middenbouw Steve Wiersma
TJC Onderbouw Nick Hoek
 TJC Keepers Ruud Rijkenberg
TJC Meisjes Raymond Verhagen
Hoofd Scouting Dennis Grimbergen

 

De enige vacante positie binnen de TJC is die van TJC breedtesport. Hier proberen we in de komende periode nog een geschikte kandidaat voor te vinden.

Bovenbouwtrainers jeugdopleiding seizoen 2020-2021

Jarno Jongkind nieuwe trainer bij s.v. Hoofddorp

We zijn verheugd te melden dat s.v. Hoofddorp in de afgelopen periode het merendeel van onze huidige bovenbouw staf heeft behouden voor het nieuwe seizoen. We zien dat onze teams goed meedraaien in de competitie en dat individuele spelers zich goed ontwikkelen. Onze trainersstaf heeft hier een grote rol in en het is dan ook niet verwonderlijk dat we met tevredenheid melding maken van de verlenging van de meeste van onze bovenbouwtrainers.

JARNO JONGKIND NIEUWE TRAINER O17-1
Voor onze O17-1 waren we op zoek naar een nieuwe trainer voor het komend seizoen. We zijn blij te kunnen melden dat Jarno Jongkind komend seizoen onze trainer is. Jarno is in het bezit van het diploma TCII en de afgelopen twee seizoenen trainer geweest van de O19-1 van FC Abcoude. Voor zijn trainersschap bij FC Abcoude heeft Jarno ook nog meegedraaid in de jeugdopleiding van FC Volendam.

Saillant detail is dat Jarno als jeugdspeler een verleden heeft bij s.v. Hoofddorp. In zijn jonge jaren als voetballer droeg hij het Hoofddorpse rood-wit-blauw. Als trainer is Jarno niet eerder actief geweest bij onze club. We verwelkomen Jarno hartelijk als trainer en wensen hem veel plezier binnen onze club.

De trainerstaf van de bovenbouw ziet er als volgt uit:

O19-1 Max Goulooze
O17-1 Jarno Jongkind
O16-1 Tijmen Wels
O15-1 Wouter van Rooijen
O15-2 Frank Havenaar
O15-2 Rick Zethof

Alle teams binnen de bovenbouw zijn ingevuld, maar we zijn nog bezig met het invullen van de rol als assistent-trainer bij O19-1, O17-1, O16-1 en O15-1. Ook onze meisjesselectie is nog niet ingevuld, maar ook hier zijn we wel al in gesprek met kandidaten. Zodra hier meer nieuws over is, zullen wij u daarover informeren.

Middenbouwtrainers jeugdopleiding seizoen 2020-2021

Alex Golsteijn nieuwe trainer O14-1

In de afgelopen weken hebben we bij de middenbouw bijna alle trainersposities in weten te vullen. Binnen de middenbouw zijn enkele wijzigingen, maar kunnen we ook weer bekend maken dat we met een aantal bekende gezichten hebben verlengd. We zijn blij met de huidige staf voor de middenbouw en hopen deze in de komende weken compleet te maken.

ALEX GOLSTEIJN NIEUWE TRAINER O14-1
Doordat O14-1 trainer Steph Langeveld komend seizoen actief zal zijn als trainer van onze O12-1, waren we op zoek naar een nieuwe kandidaat die samen met Jordy Zegstroo onze talentvolle O14-1 onder zijn hoede kan nemen. We zijn blij dat we hier in Alex Golsteijn een hele geschikte kandidaat voor hebben gevonden. Alex is in het bezit van het diploma TCIII Jeugd en was afgelopen seizoen actief als trainer van de O15-1 van Olympia Haarlem. Als voetballer heeft Alex de volldige jeugd van Overbos doorlopen en speelde daar ook in het eerste. Komend seizoen zal Alex als actief voetballer spelen in de Zaterdag 1 van het Heemsteedse VEW.

We verwelkomen Alex hartelijk binnen onze club en wensen hem veel plezier en succes bij het trainen en coachen van onze O14-1.

De staf van de middenbouw ziet er als volgt uit:

O14-1 Alex Golsteijn & Jordy Zegstroo
O13-1 Mitchell Pauwels
O12-1 Steph Langeveld & Miliano Groenbast

We zijn voor de middenbouw nog in gesprek met enkele kandidaten voor de posities als trainer/coach bij de O14-2, O13-2 en O12-2. Zodra we hier meer duidelijk over hebben, zullen wij hierover informeren.

Onderbouwtrainers jeugdopleiding seizoen 2020-2021

Mitchell Pauwels nieuwe hoofdtrainer onderbouw

In het huidige seizoen zijn we voor het eerst gestart binnen onze onderbouw met een iets andere opzet. De trainersposities binnen de onderbouw proberen we zoveel mogelijk in te vullen met selectiespelers uit onze oudere jeugdselecties. Deze jongens en meisjes doen veelal een sportopleiding (bijvoorbeeld CIOS) en worden op deze manier betrokken bij onze jongste jeugd. De begeleiding van deze jongens wordt gedaan door twee hoofdtrainers die goed gediplomeerd zijn en ruime ervaring hebben.

We hebben de trainersstaf voor komend seizoen zo goed als rond en zullen binnenkort de volledige invulling bekend maken.

MITCHELL PAUWELS NIEUWE HOOFDTRAINER ONDERBOUW
We zijn blij en verheugd te melden dat Mitchell Pauwels komend seizoen zijn takenpakket gaat uitbreiden binnen onze vereniging. Mitchell is reeds al twee seizoenen actief binnen s.v. Hoofddorp en we zijn zeer tevreden over zijn inzet binnen de club. Mitchell heeft in korte tijd een goede band opgebouwd met veel mensen binnen de club, zo ook met veel van onze jeugdspelers uit de oudere selectiegroepen. Daarnaast heeft hij als trainer ook ervaring met de onderbouwleeftijden en geeft in het dagelijks leven ook veelal leiding aan jonge mensen. We zijn dan ook blij met de uitbreiding van Mitchell zijn takenpakket.

Mitchell zal samen met Raymon Breedijk de taak als hoofdtrainer onderbouw op zich nemen. Raymon heeft deze rol in het afgelopen seizoen al op zich genomen, met volle tevredenheid van de club. Mitchell en Raymon hebben twee seizoenen geleden prettig samengewerkt als trainers van respectievelijk O17-1 en O16-1. Met deze twee bevlogen trainers zullen onze jonge trainers voorzien worden van meer dan voldoende kennis en vaardigheden.

De staf in de onderbouw ziet er als volgt uit:

Hoofdtrainer onderbouw        Raymon Breedijk
Hoofdtrainer onderbouw        Mitchell Pauwels
O11-1                                     Nick Kaldenbach

Alle overige onderbouwposities kunnen we zeer waarschijnlijk op korte termijn bekend maken.

Keepertrainers jeugdopleiding seizoen 2020-2021

Ruben Zimonyi terug op het oude nest

Voor het nieuwe seizoen kunnen we mededelen dat we met een groot deel van onze keepertrainers akkoord zijn over verlenging van hun contract bij s.v. Hoofddorp. Onze club heeft een traditie in het afleveren van getalenteerde keepers aan BVO’s en met deze staf hebben wij er alle vertrouwen in deze traditie te kunnen behouden.

RUBEN ZIMONYI NIEUWE KEEPERTRAINER O13/O14
Met Ruben Zimonyi hebben we een oude bekende weten terug te halen binnen de jeugdopleiding. In het huidige seizoen speelde Ruben bij de BVO Go Ahead Eagles en heeft eerder in de jeugd ook nog voor Ajax en FC Twente op doel gestaan. In de jaren daartussen is Ruben altijd jeugdkeeper geweest bij s.v. Hoofddorp en heeft reeds ook al een seizoen onze keepers getraind.

We zijn dan ook blij dat Ruben terugkeert bij s.v. Hoofddorp, zowel als trainer als keeper. Komend seizoen zal Ruben deel uit gaan maken van onze zondagselectie en de keepers van de O13 en O14 op zich nemen. Welkom terug Ruben, we zijn blij dat je onze mooie club altijd weer weet te vinden!

De keepersstaf voor komend seizoen:

O17/O19                        Donovan Partosoebroto
O13/O14                        Ruben Zimonyi
O10/O11/O12                Ruud Rijkenberg

We hebben nog een vacature voor de positie van keepertrainer bij onze O15/O16 en zijn hiervoor nog op zoek naar kandidaten. Zodra we deze positie hebben ingevuld, laten wij u dit uiteraard weten.

 

Martijn Blijleven
Hoofd Jeugdopleiding S.V. Hoofddorp