TOP NIEUWS Zondag Selectie

Nieuws van de Zondag Selectie – Seizoen 2020 / 2021

De competitie van het huidige voetbalseizoen is door de coronacrisis jammer genoeg vroegtijdig gestopt. Er is geen eindstand gemaakt door de KNVB en onze Zondag-1 zal dan ook in het komende seizoen weer actief zijn in de 1e klasse A van District West-1. In ieder geval met de 12 teams van dit seizoen en wellicht aangevuld met 1of 2 teams uit District West-1 en/of West-2. Maar met welke spelers gaan wij het nieuwe seizoen starten ?

Ondanks dat het voetbal helemaal stil ligt, is hard gewerkt om de selectie kwalitatief op peil te houden en met enkele nieuwe spelers van “buitenaf” zelfs te versterken. Trainer Jethro Abram en Robert van der Starre en Hans Mols namens de Technische Commissie hebben de afgelopen periode via whatsapp, e-mail, skype, facetime en telefoon veel contact gehad met de huidige spelersgroep en met een aantal nieuwe spelers.

Er kan dan nu al gemeld worden dat de selectie van Zondag-1 voor seizoen 2020-2021 voor een groot deel bekend is.

Spelers die blijven: Guus Zuidema (k) – Maringho Kortlevers (k) – Zakaria Bakrine – Tom Boot – Daan Herrendorf – Jasmin Ramic – Sidney Schmeltz – Browel Some – Yannick Steffens – Martijn Tjon-A-Njoek – Revelinio Vermeer – Wibout de Vetten – Soeremly te Vrede – Gairvyno Zeefuik

Met een paar spelers van de huidige selectie zijn de gesprekken nog gaande en daarvan verwachten wij binnen twee weken duidelijkheid te krijgen.

Spelers die weggaan: Raymon Breedijk (gestopt i.v.m. blessure en werk) –  Danny de Bruijn (Sporting Martinus) – Ibrahim Akkabi (gestopt i.v.m. blessure) – Elroy Knol (nnb) – Nick Witschge (Hoofddorp-Zat1) – Miliano Groenbast (nnb).

Nieuwe spelers: Norair Mamedov (OFC) – Mathijs Miserus (Pancratius) – Joël Panka (Velsen) – Ruben Zimonyi (Go Ahead Eagles) – Joery Knol (Zondag-2).

Met een paar nieuwe spelers lopen de gesprekken nog. De selectie is nog niet helemaal compleet, maar medio april is er al een duidelijk beeld te geven van de samenstelling van Zondag-1 voor het nieuwe seizoen. Wij zullen u de komende periode op de hoogte houden van eventuele verdere ontwikkelingen.