Vrouwen selectie

Vrouwen 1 spelen goed, maar verliezen wel

Wat een Game.., helaas verliezend afgesloten. Maar wat een Game..

1e helft..bijna alle afspraken.. nagekomen. De 0-1..was uit het boekje.., Tamana..geeft een mooie dieptepass..op Amber die haar directe tegenstander eruit sprintte..bal laag voorgaf op de goed doorgelopen Lois.

En dan voor eind 1e helft..een penalty tegen die alleen de scheids zag..1-1. Rust..

2e helft..had de tegenstander zich op ons ingesteld. Die snelle dribbelaar op Amber en die snelle centrale op Lois..!!Wat betekent..dat hun centrale posities nu verzwakt waren geraakt. Maar het middenveld icm verdediging en aanval was voortreffelijk. Eerlijk is eerlijk. Maar toch was het Amber die de diepte werd ingestuurd.., ik meen door Simone. Het leek op de 1-2.., maar de keepster maakte hands buiten de 16. Volgens de regels..rood, maar zij kreeg geel.

De 2-1 van de tegenstander..kwam uit de lucht vallen..net als de 3-1. Uit een corner scoorde Demi..de 3-2.

De 3-3 leek aan te komen.., maar uit een corner voor..werd de afgeslagen bal..net weg getikt voor de voeten van Noor. Hier kwam de 4-2 uit.., nog waren wij niet verslagen. Maar de 5..en 6-2 werd de bal niet goed weg gewerkt.

Helaas..maar wij hebben van een beter..slimmer spelend.. tegenstander verloren. Niets om voor te schamen.