Sponsorzaken

Nieuwe Sponsor: KARIN K PHOTOGRAPHY

EVEN VOORSTELLEN, NIEUWE SPONSOR, KARIN K PHOTOGRAPHY

Karin K photography uit Hoofddorp en S.V. Hoofddorp hebben een sponsorovereenkomst gesloten voor de huur van een Abri poster positie. Voor de leden is er tevens een exclusieve actie bedacht.
Mocht je op zoek zijn naar (familie) portretten of zakelijke fotografie van hoge kwaliteit kan je als lid van SV Hoofddorp bij Karin K Photography gebruik maken van een korting van 15% op het factuurbedrag. (Deze actie is geldig t/m 31 mei 2021)

Karin is al jaren o.a. de vaste live-fotograaf van zangeres Anouk, heeft o.a. gewerkt voor Veronica Magazine en voor zowel TV programma’s als de gedrukte media. Klik hier voor meer informatie over Karin.

Karin overlegt voordat de fotoshoot plaats vindt altijd uitgebreid met de klant. Wat voor portret denk je aan? Wil je een artistiek portret en durf je ‘out of the box’ te denken of gaan we het toch wat rustiger aan doen. Tijdens de shoots heerst een ongedwongen sfeer en is er 100% sprake van teamwork. De insteek is altijd om een topportret te maken waarin tevredenheid van jou als klant bovenaan staat. Shoots kunnen op locatie of in de studio (studio in de Cruquius) plaatsvinden.

Zakelijke fotografie vraagt een andere aanpak en is een uitdaging die de contactpersoon binnen het bedrijf en Karin samen aangaan. Heldere communicatie en creatieve besprekingen leiden tot een resultaat dat een prachtig zakelijke uiting garanderen.

Nieuwsgierig? Bezoek KarinK.nl om een deel van haar portfolio te bekijken

Wil je direct contact opnemen?
Bel dan naar: 06-5577 8548 of mail: contact@karink.nl

Tot ziens!!