Mededelingen TOP NIEUWS

Update Corona maatregelen (juni 2021)

De KNVB-regiocup voor jeugd t/m 17 jaar gaat op zaterdag 5 juni van start voor teams die zich hiervoor aangemeld hebben. De jeugdteams spelen wedstrijden tegen andere clubs, maar zonder aanmoedigingen vanaf de kant. Dit betekent voor activiteiten die bij SV Hoofddorp plaatsvinden het volgende (in aanvulling op de algemeen geldende maatregelen voor iedereen):

• Wedstrijden voor jeugdteams met spelers t/m 17 jaar worden gespeeld door teams die zich voor de Regiocup hebben aangemeld.
  • Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of koorts? Blijf thuis en laat je testen! Ook als een gezinslid of huisgenoot ziek is, of verkoudheidsklachten heeft, word je geacht thuis te blijven. Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het corona-virus.
  • Ons clubgebouw, inclusief de kantine, de SV Hoofddorp-shop en de kleedkamers, zijn gesloten.
  • Voor trainingen en wedstrijden geldt dat spelers zich thuis dienen om te kleden. Er wordt thuis gedoucht. Onze douches zijn niet veilig voor mogelijke legionella risico’s. Er mogen daarom geen kleedkamers worden gebruikt.
  • Voor alle activiteiten zoals trainingen en wedstrijden geldt dat alleen spelers, teambegeleiding en trainers / technische staf toegang hebben tot ons complex. Toeschouwers / ouders van sv Hoofddorp teams hebben dus geen toegang tot ons complex!
  • Bij uitwedstrijden van jeugdspelers t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Wij staan – per uitspelend team – maximaal 7 chauffeurs toe op ons complex.
  • Als jeugdspelers van S,V, Hoofddorp op ons complex sporten dan vallen de ouders/chauffeurs niet onder teambegeleiding. Chauffeurs worden dan als toeschouwers gezien en mogen niet blijven kijken.
  • Vanuit de vereniging zijn er tijdens de openingstijden van ons complex corona-coördinatoren aanwezig. Deze corona-coördinatoren zijn duidelijk herkenbaar. Instructies van de corona-coördinatoren dienen ten alle tijden opgevolgd te worden. De corona-coördinatoren hebben als taak om ervoor te zorgen dat iedereen zich aan de regels en protocollen houdt.
  • Het is niet toegestaan om buiten de aangewezen trainingstijden van je eigen team je op het complex te begeven. Als je niet speelt (dus voor en na een training of wedstrijd) ben je geen speler meer, maar tel je als toeschouwer. Kom dus alleen naar het complex als jouw team traint of een wedstrijd speelt.
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor de aanvang van jouw training of wedstrijd naar het complex.
  • Het is niet toegestaan om, anders dan een flesje water of sportdrank, zelf eten of drinken mee te nemen om dat voor of na de training op het complex (bijvoorbeeld langs het veld of op het terras) te nuttigen.
  • Gebruik van toilet wordt sterk afgeraden. Ga voordat je naar de training of wedstrijd gaat dus thuis naar het toilet. Alleen voor de hele hoge nood zullen de toiletten in de gang van de kleedkamers bereikbaar zijn. Uiteraard was je je handen na gebruik van het toilet!
  • Tegenover het toilet, in de gang van de kleedkamers, staat een EHBO-koffer (mocht dat nodig zijn).