TOP NIEUWS Vrouwen selectie

Vrouwen 1 uit het bekertournooi

Het team van trainer Vincent is nagenoeg ongewijzigd het seizoen begonnen. Met nieuwe tenues van de sponsoren  BWorkz en Hyde Park kon het bekeravontuur beginnen. De eerste wedstrijd tegen  Waterwijk uit Almere werd 2-1 gewonnen. Via combinatie voetbal ging VR1 op zoek naar doelpunten.  Het was echter uit het niets Waterwijk dat de 0-1 maakt. Op het warme veld 8 leek Hoofddorp tegen een nederlaag aan te lopen maar in de laatste minuten was het Nicky met twee doelpunten die de overwinning binnen  haalde.
Een week later tegen BFC bleek dat VR1  nog volop in de voorbereiding zit. In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd en kon BFC alleen met afstandsschoten gevaar stichten.  Gelegenheidskeeper  Romee kon de meeste pareren maar  één niet. Hoofddorp had tal van kansjes het vizier stond niet helemaal op scherp en er was een penalty van Simone voor nodig om de 1-1 op het scorebord te krijgen. De tweede helft werd na een snelle 1-2 en 1-3 duidelijk dat Hoofddorp geen vuist meer kon maken deze dag. De wil was er maar de benen wilden niet meer. Helaas einde van het bekertoernooi.
Volgende week de start van de competitie tegen FC Oegstgeest. Komt allen aanmoedigen.