Mededelingen TOP NIEUWS

Update 16-10-2021: Grote Clubactie: Steun vanaf 18 september onze vereniging!

UPDATE 16-10-2021:

Wij ervaren groot enthousiasme onder onze jeugd om loten te verkopen van de Grote Clubactie voor onze vereniging! En daar zijn wij SUPERTROTS op!! Met de ‘on-line’ verkoopmethode kunnen wij én de lotenverkopers zélf direct zien hoeveel loten zij al verkocht hebben. Alléén via de ‘on-line’ verkoopmethode zijn al meer dan 1200 loten verkocht.

Maar ook via de traditionele verkoop met de ‘eenmalige machtiging’ worden veel loten verkocht!  Daar zijn wij als club héél blij mee! We kunnen die resultaten helaas nog niet melden, omdat we daar nog géén verkoopboekjes retour ontvangen hebben.

Heb jij al een vol boekje of ben je klaar met de verkoop van loten, lever dan je verkoopboekje alvast af in de speciale ‘inleverbox 2021’ op het wedstrijdsecretariaat (1e etage) van ons clubgebouw. Dan kunnen wij ook die verkopen alvast registreren!

En… we zijn pas halverwege de verkooptermijn. Komende week is het herfstvakantie, en ook dat is voor onze lotenverkopers een mooie gelegenheid om met de verkoopboekjes erop uit te trekken en langs de deuren, op straat in het winkelcentrum of waar dan ook, mensen loten te verkopen.

De tussenstand laat zien dat het bij de ‘best-verkopende’ lotenverkopers héél spannend is!

We hebben een kopgroep met 4 verkopers die tenminste 40 loten hebben verkocht en een lijstaanvoerder die meer dan 60 loten heeft verkocht. Zoals bekend gaat van ieder verkocht én geïncasseerd lot €. 2,40 naar de club. De club keert daarvan €. 0,50 per lot uit aan betreffende verkoper. Een mooi zakcentje dat je dus snel kan verdienen! De beste 3 lotenverkopers verdienen ook nog een individuele prijs! Iedereen die meer dan 20 loten heeft verkocht, verdient een ’20-loten oorkonde’ met toegang tot diverse aanbiedingen zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis! Dus motivatie genoeg om er nog eens op uit te trekken!

Nog even de belangrijkste data op een rij:

Zondag  14 november 2021; Uiterste datum inleveren verkoopformulieren met éénmalige machtiging op wedstrijdsecretariaat

Woensdag 8 december 2021; Trekking Grote Clubactie loterij

Overige belangrijke info:

 • Deelnemen aan online-verkoop ? Meld je per e-mail bij josvanbakel.svhoofddorp@live.nl
 • Extra verkoopboekjes nodig ? Meld je per e-mail bij josvanbakel.svhoofddorp@live.nl
 • Superlot kopen ? klik HIER 
 • Inleveren verkoopboekjes ? zodra je klaar bent met de loten verkoop, of je volle boekjes kwijt wilt, kan je die inleveren op het Wedstrijdsecretariaat in de speciale inleverbox !.
 • Bekendmaking beste lotenverkopers; begin december 2021
 • Bekendmaking beste loten verkopende team; begin december 2021

Update 15-09-2021:

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. Ná een seizoen onder andere omstandigheden dan gehoopt hadden, zijn wij nu allemaal weer toe aan een nieuw ‘normaal’ voetbalseizoen. Ik twijfel er niet aan dat jullie weer net zoveel ‘honger’ hebben naar de bal als wij ! Wij zijn er klaar voor en wensen jullie een prachtig, sportief en blessurevrij seizoen toe.

Maar om de club jullie dát te kunnen laten bieden hebben we óók nu weer jullie hulp nodig!
Doe mee en verkoop loten van de Grote Club Actie 2021 en wordt naast STEUNPILAAR ook een WINNAAR. Want winnen doe jij als verkoper al bij één verkocht lot. Meer informatie volgt binnenkort op de website van SV Hoofddorp!

Wanneer gaan we van start?
Op zaterdag 18 september a.s. gaat de Grote Clubactie 2021 van start! De verkoop verloopt traditioneel door persoonlijke verkoop met behulp van de verkoopboekjes maar kan zélfs dan óók héél gemakkelijk on-line! Dat is makkelijker voor iedereen en niet alléén in ‘corona-omstandigheden’ wat ons betreft.

Hoe werkt de loten verkoop?
Alle ruim 600 jeugdspelers, en meisjes uit de Benjamini’s, jongens uit de Jo8 t/m Jo13 en meisjes uit de Mo8 t/m Mo13 ontvangen in de week van 11 t/m 18 september via hun leider of trainer de verkoopboekjes met instructies. Heb je in die week nog niets ontvangen? Vraag ernaar bij je leider of trainer!

Naast de éénmalige machtigingsmethode (invullen van de gegevens in het boekje) kan je met het verkoopboekje óók on-line loten verkopen! Let op de verkoopboekjes zijn door ons reeds op naam gesteld en voorzien van een persoonlijke QR-code. Let dus op dat jij het juiste verkoopboekje ontvangt! De lotenkoper scant met zijn/haar telefoon of tablet de persoonlijke QR code welke op jouw boekje staat en komt dan direct in jouw persoonlijke verkoopomgeving. Hij/zij geeft vervolgens als lotenkoper het aantal loten dat hij/zij wil afnemen en vult zijn naam en IBAN gegevens in. Na bevestiging van de aankoop ontvangt de koper direct de lotnummers en de verkochte loten staan op jouw naam geregistreerd.

Zie hieronder de instructievideo:

Deelname aan de on-line verkoop methode kan alléén indien wij jou hebben kunnen registreren bij de organisatie van de Grote Clubactie. Op het aan jou uitgereikte verkoopboekje tref je een sticker aan met jou persoonlijke QR code. Zit er géén sticker op dan kan je met de reeds voorgedrukte sticker óók on-line loten verkopen. Echter dan moet de lotenkoper eerst jou als lotenverkoper van S.V. Hoofddorp selecteren. Heb jij géén boekje ontvangen en wil je tóch online loten verkopen stuur dan een e-mail met jouw naam, je team en jouw e-mail adres, naar josvanbakel.svhoofddorp@live.nl. Dan zal hij voor registratie zorgdragen. Je kan jouw gegevens om deel te nemen aan de on-line verkoop nu al aanleveren ! Dan kan je vanaf 18 september direct aan de slag!

De Grote Clubactie is een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging en ook voor jezelf !

Speel jij in een andere leeftijdscategorie en wil je ook meedoen ? Dat kan, haal een verkoopboekje op bij het wedstrijdsecretariaat vanaf 18 september a.s. óf meld je óók aan voor de on-line verkoop methode bij josvanbakel.svhoofddorp@live.nl.

Hoe doen we allemaal mee ?

+ Jeugdspelers verkopen loten aan familie, buren, vrienden. Dat kan via het verkoopboekje met éénmalige machtiging maar ook via ‘online-verkoop’ en de persoonlijke QR-code op ht verkoopboekje!

+ Leden van S.V. Hoofddorp kopen loten van onze jeugdleden.

+ Ouders van onze jeugdleden kopen loten, en stimuleren opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren en verre neven en nichten om loten te kopen van hun kind… en….Je kan aan je ouders vragen of het bedrijf waar zij werken een Superlot wil kopen! Zo’n Superlot van €. 150,= bestaat uit vijftig individuele lotnummers die de leiding van het bedrijf bijvoorbeeld aan het personeel kan schenken. Dan maken de medewerkers kans op mooie prijzen. SUPER LOT KLIK HIER

+ Leiders en trainers stimuleren de lotenverkoop, niet alleen op 18 september, maar ook in de weken erna, En zij stimuleren de tijdige afdracht van de verkoopboekjes in de inleverbox op het wedstrijdsecretariaat tot uiterlijk zaterdag 15 november a.s.!

Wat levert het op ?

Als koper van loten maak je kans op schitterende prijzen, waaronder een hoofdprijs van €. 100.000,=!

Als verkoper ontvang je voor ieder verkocht lot €. 0,50 van S.V. Hoofddorp. Dat geldt ook voor een verkocht Superlot, maar dat telt dan wel gelijk voor 50 verkochte loten …!!

Voor de vereniging levert het een belangrijke financiële bijdrage op, die zoveel mogelijk ten gunste komt aan het jeugdvoetbal en jeugdevenementen.

Doe mee met de verkoopwedstrijd!

Doe als verkoper meer mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl. Daarnaast beloont S.V. Hoofddorp ook de drie beste lotenverkopers met een huldiging en een prijs! Tot slot….Als je met je hele S.V. Hoofddorp team deelneemt en samen de meeste loten verkoopt van alle S.V. Hoofddorp teams, maak je kans op een teamuitje naar een thuiswedstrijd van het Nederlands Elftal, mits dat weer mogelijk is binnen de ‘corona randvoorwaarden’.

Dussssssssssssssss, we doen er allemaal aan mee !

Belangrijke data op een rij;

Zaterdag 18 september 2021; officiële start lotenverkoop

Zondag  14 november 2021; Uiterste datum inleveren verkoopformulieren met éénmalige machtiging op wedstrijdsecretariaat

Woensdag 8 december 2021; Trekking Grote Clubactie loterij

 

Overige belangrijke info:

 • Deelnemen aan online-verkoop ? Meld je per e-mail bij josvanbakel.svhoofddorp@live.nl
 • Extra verkoopboekjes nodig ? Deze zijn op te halen bij het Wedstrijdsecretariaat
 • Superlot kopen ? klik HIER 
 • Inleveren verkoopboekjes ? zodra je klaar bent met de loten verkoop, of je volle boekjes kwijt wilt, kan je die inleveren op het Wedstrijdsecretariaat in de speciale inleverbox !.
 • Bekendmaking beste lotenverkopers; begin december 2021
 • Bekendmaking beste loten verkopende team; begin december 2021

Coördinatoren Grote Clubactie 2021 Johan Dekkers en Jos van Bakel