TOP NIEUWS Vrouwen selectie

Vrouwen1 verslaan 007

Op vrijdagavond heb ik de nieuwste James Bond film gezien. Voor een kaartje van 15 euro keek ik drie uur lang naar een “bejaarde” 007 die meer praat-scenes had dan actie-scenes. Schrijver Ian Flemming zal toch een andere actieheld in gedachte hebben gehad. Na een ietwat verrassend einde ging ik toch wat timide naar huis.

Ruim 12 uur na de film stond ik aan de lijn bij de vrouwen-1 tegen Real Sranang. Voor een kaartje van € 0,00 euro keek ik 90 minuten naar 11 jonge enthousiaste sportieve S.V. Hoofddorp vrouwen die voor elke bal streden. 90 minuten lang actie en beleving. Via mooie aanvallen en goed verdedigend werd met  7-2 het sterke Real Sranang verslagen . Met drie doelpunten was de hoofdrol weggelegd voor Amber maar het hele team van regisseur Vincent Haakmat verdient een grote pluim. Wat een strijd, beleving en teamwork. Met een trots gevoel liep ik naar huis.

De eerst volgende wedstrijd is zaterdag 30 oktober om 15:00 uur op de IJvelden. Ik zou James Bond overslaan en komen kijken

Met sportieve groet
JOSP