TOP NIEUWS Vrouwen selectie

Nog geen koppositie voor Vrouwen1

Voorhout zaterdagmiddag 15:30 uur.
De zon bijna onder, miezerige regen en  een koude wind, Een moment waar je liever een dikke winterjas aantrekt. Maar niet de speelsters van Hoofddorp VR1. Zij speelden de topper tegen koploper Foreholte in korte mouwen.  Vanwege de corana-regels geen publiek en waren  trainer Vincent, de wissels Nicky en Rowi, en de twee geblesseerden Romee en Lianne en grens John (voor de laatste keer in zijn dunne jasje!). In een goede eerste helft stond de verdediging prima tegen de snelle en handige aanvallers van de tegenpartij. Geen doelkans werd gecreëerd, dus erg jammer dat  een snel genomen vrije trap een tegendoelpunt opleverde.  Gelukkikg duurde het niet lang voordat Hoofddorp antwoordde. Een snelle counter waarbij de keeper het schot van Amber alleen kon tegenhouden. De meegelopen Mardit kon eenvoudig de 1-1 maken.
Na rust, nog donkerder en nog steeds lekker fris en nog steeds 11 hoofdorpers in korte mouwtjes op het veld. Hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. Een aanvallender Foreholte maar geen echte  kansen en  Hoofddorp loerend op een uitval. Uit een corner bijna de 1-2 door Noor maar de winst ging toch naar Foreholte. Uit het niets viel de 2-1 en door een onbegrijpelijke penalty (toch Jamie?) werd het 3-1. Geen 1e plaats, voorlopig, dus balend het veld af en op naar warme dagen. Helemaal voor grens John want hij kreeg van het team een mooie sv Hoofddorp-winterjas. Om in te vlaggen bij kou en regen…!