Bestuursmededelingen TOP NIEUWS

Hoofdtrainer Jethro Abram en SV Hoofddorp einde seizoen uit elkaar

Het bestuur van SV Hoofddorp heeft besloten om de samenwerking met Jethro Abram als hoofdtrainer per het einde van dit seizoen te beëindigen en op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer die vanaf het begin van het seizoen 2022/2023 het stokje van Jethro zal overnemen.

Wij bedanken Jethro voor de samenwerking in de afgelopen 3 seizoenen en het lopende seizoen en zijn inzet voor de vereniging. Wij realiseren ons dat het door omstandigheden abnormale seizoenen waren. Wij hopen – net als iedereen die voetbal een warm hart toedraagt en die supporter is van SV Hoofddorp – dat we dit seizoen op een normale manier af kunnen ronden. Wij wensen Jethro, zijn technische staf en de spelers van onze zondagselectie veel succes bij de wedstrijden die hopelijk snel weer hervat kunnen worden.