Voetbalnieuws

Ajax speelt gelijk in de Champions League

Ajax heeft gisteravond gelijkgespeeld in de Champions League. Dat is het belangrijkste toernooi voor voetbalclubs van Europa.

Ajax speelde tegen Benfica uit Portugal. In de achttiende minuut kwamen de Amsterdammers op voorsprong door een doelpunt van Dusan Tadic. Maar een paar minuten later maakte Ajax-speler Sébastian Haller een eigen doelpunt en werd het 1-1.

Sébastian Haller scoorde daarna nog een keer, die ging wel in het goede doel. Tijdens de rust stond Ajax dus met 1-2 voor. In de tweede helft scoorde Benfica de 2-2.

Dusan Tadic zei na de wedstrijd dat hij boos is over het resultaat.

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Update uw browser naar Internet Explorer 10 of hoger om video af te kunnen spelen.

Over twee weken spelen de clubs weer tegen elkaar. De winnaar van die wedstrijd gaat door naar de volgende ronde.

Bron: NOS