TOP NIEUWS Zondag Selectie

SV Hoofddorp Zondag 1 – Seizoen 2022-2023

Het huidige seizoen 2021-2022 is net over de helft van de competitie en de komende 10 weken is helemaal vol gepland met wedstrijden om begin juni klaar te zijn met dit seizoen. Na een moeizame start met veel blessures en zieken is de spelersgroep thans bijna helemaal fit en dat is aan de recente uitslagen dan ook goed te zien. Op dit moment heeft onze Zondag 1 een plek in het linker rijtje van de 1e klasse en de concurrenten voor de bovenste plekken staan allemaal nog redelijk dicht bij elkaar. Er is dus nog van alles mogelijk en hopelijk kunnen we dit seizoen op een hele mooie en succesvolle wijze afsluiten.

En dan kijken wij nu ook al naar seizoen 2022-2023. Met welke spelers gaan wij het nieuwe seizoen beginnen? Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Jorg Smeets, samen met assistent trainer Edwin Kortlevers zal op maandag 1 augustus met de voorbereiding gestart worden.

De afgelopen periode is door Jorg Smeets in samenwerking met Robert van der Starre en Hans Mols van de Technische Commissie hard gewerkt om de selectie kwalitatief op peil te houden en met een paar nieuwe spelers vanuit de eigen jeugdopleiding en van “buitenaf” zelfs te versterken.

Met veel plezier kan dan nu al gemeld worden dat de selectie van onze Zondag-1 voor een groot deel al bekend is.

Spelers die blijven:

Randy van Velzen (k) – Jasper-Ewout van Breemen-Schneider – Marcus Broxterman – Tobias de Jong – Manolito Joren – Donny Kessing – Joery Knol – Julian Konneman – Mathijs Miserus – Lucas Rombaut – Dylan van Schaik – Alie Sheriff – Yannick Spaargaren – Soremly te Vrede – Gaivyno Zeefuik.

Met de overige huidige selectiespelers en met enkele spelers van “buitenaf” zijn gesprekken gaande en daarvan wordt verwacht dat op korte termijn hier ook duidelijkheid over komt.

Nieuwe spelers:

Lars van Rijn (Velsen) – Mats de Reus (Alphense Boys JO18).

Spelers die weggaan:

Guus Zuidema (k) (Rijnsburgse Boys/2e Div.) – Maringho Kortlevers (k) (RCH/3e kl.) – Oliver Rifai (Aalsmeer/2e kl.) – Bas Schaefers (Ajax-am./3e Div.) – Sidney Schmeltz (nnb).

De selectie is nog niet helemaal compleet, maar begin april is er al een duidelijk beeld te geven van de samenstelling van de spelersgroep voor het nieuwe seizoen.

Maar eerst nog het huidige voetbalseizoen op een hele mooie manier afronden en dan pas kunnen we het vizier volledig gaan richten op seizoen 2022-2023.