TOP NIEUWS Zondag Selectie

SPELER VAN HET JAAR – Seizoen 2021/2022

Op maandag 6 juni werden na afloop van de laatste competitiewedstrijd van Zondag 1 tegen ROAC (die eindigde in in 1-0 overwinning) de gouden, zilveren en bronzen schoenen uitgereikt aan de spelers van het jaar. 

De bronzen schoen was voor Oliver Rifai.  Oliver heeft volgens de rapporteurs een sterk seizoen als centrale verdediger gespeeld. 

De zilveren schoen werd uitgereikt aan Alie Sheriff.  Door sterk optreden en goed spel in Zondag 2 wist Alie aan het begin van het seizoen aansluiting te vinden bij Zondag 1.  In Zondag 1 wist Alie een basisplaats te bemachtigen als rechtsback en rechtermiddenvelder en speelde hij een prima seizoen!

De gouden schoen is gewonnen door Guus Zuidema, onze keeper en aanvoerder!  Het was voor het eerst in de ongeveer 20 seizoenen dat de speler van het jaar verkiezing bestaat dat alle rapporteurs dezelfde speler op nummer 1 hadden genomineerd.  Dus daardoor kan met zekerheid worden gesteld dat de 1e plaats van Guus meer dan terecht en verdiend is.  Guus gaat in het komende seizoen een mooie stap maken.  Hij gaat proberen om het doel schoon te houden in de 2e divisie bij Rijnburgse Boys. 

  • Oliver – bronzen schoen
  • Alie – zilveren schoen
  • Guus – gouden schoen