Mededelingen TOP NIEUWS

Rabobank Club Support Aktie

Jouw stem is geld waard!  Je kunt via de Rabo App of Rabo Online Bankieren  tot en met 27 september je stem uit  brengen op de club die je een warm hart toe draagt.

Misschien heb je op TV al een van de spotjes gezien van deze aktie – SV Hoofddorp speelt wederom mee in dit spotje!

Elke lid van Rabobank Schiphol kan namelijk 5 stemmen uitbrengen op clubs en verenigingen in de regio Schiphol.  SV Hoofddorp is een van de deelnemende verenigingen.  Per stem betaalt de Rabobank een bedrag van EUR 5,00 aan de vereniging waarop gestemd is.  Stem daarom op SV Hoofddorp!  Je moet in totaal 5 stemmen uitbrengen en kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op 1 vereniging.  Stem dus 2 keer op SV Hoofddorp!  Stemmen kan via jouw persoonlijke code die je, als je al lid bent van de Rabobank, in een mail van de Rabobank hebt ontvangen.

Iedereen van 12 jaar en ouder die een rekening heeft bij de Rabobank kan lid worden van de Rabobank.  Elk lid kan 5 stemmen uitbrengen.  Ben je nog geen lid, wordt dan snel lid door je aan te melden voor het lidmaatschap via deze link: https://www.rabo-clubsupport.nl/regio-schiphol/lid-worden