Mededelingen Sponsorzaken TOP NIEUWS

Multi Car Center nieuwe sponsor van SV Hoofddorp

Vanaf dit seizoen behoort autobedrijf Multi Car Center uit Hoofddorp tot een van de hoofdsponsoren van SV Hoofddorp. Dit belangrijke sponsorschap voor SV Hoofddorp is voor drie seizoenen aangegaan.

Als een van de hoofdsponsoren wordt Multi Car Center nog gemist op de voetbalshirts van SV Hoofddorp. Volgend jaar maakt het autobedrijf weer kans om ingeloot te worden voor de prominente plek op de shirts van een selectie elftal.

Blij met nieuwe hoofdsponsor

SV Hoofddorp is verheugd om Multi Car Center te verwelkomen als hoofdsponsor. Serge de Reus (voorzitter) geeft aan heel blij te zijn met de automotive specialist als sponsor: “Sponsoren zijn voor onze vereniging van groot belang. Sponsorbijdragen helpen om onze wensen op sportief gebied uit te laten komen. Met de hulp en financiële ondersteuning van sponsoren kunnen we van onze voetbalclub een nog mooiere vereniging maken.”

Multi Car Center zoekt meer verbinding met de regio

Eigenaar Battal Yildiz van Multi Car Center heeft van jongs af aan interesse in auto’s. Niet zomaar auto’s, maar degene uit het luxe segment. Voor autoliefhebbers als Yildiz staat een auto gelijk aan emoties.

Vanaf zijn 13e nam de interesse van Battal Yildiz voor bolides gestaag toe. Dat hij het autovak in rolde was dan ook vanzelfsprekend. Yildiz begon na diverse opleidingen als schadeherstel expert. Na een aantal jaren heeft de huidige autospecialist zijn zaak kunnen uitbreiden en bestaat Multi Car Center nu uit een showroom, werkplaats en poetsplaats. Met zijn autozaak nu ruim een jaar gevestigd in Hoofddorp, wil Yildiz zich ook meer lokale binding. En aangezien voetbal ook een emotie is, is het voor MCC dan ook een goede reden om de Hoofddorpse voetbalvereniging SV Hoofddorp te sponsoren.