Mededelingen Oproepen TOP NIEUWS

SV HOOFDDORP 7 tegen 7 Eindtoernooi 1 juli 2023

Let Op:

Inschrijving voor dit toernooi sluit op 10 juni 2023. Er is nog plaats voor 4 teams. Dus wees snel en schrijf je hieronder in voor het leukste toernooi van het jaar.


Beste SV Hoofddorpers,

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we weer een 7 tegen 7 voetbaltoernooi organiseren! Het 7 tegen 7 EINDTOERNOOI zal plaatsvinden op zaterdag 1 juli 2023 op ons prachtige sportcomplex bij SV Hoofddorp.

Na de afgelopen jaren, waarin we helaas het toernooi niet konden organiseren vanwege de pandemie, zijn we ontzettend blij dat we dit jaar weer kunnen beginnen aan een jaarlijks terugkerend evenement.

We nodigen alle leden, trainers, leiders, ouders, grensrechters en andere voetballiefhebbers met een binding met SV Hoofddorp uit om deel te nemen aan dit gezellige toernooi. Het is mogelijk om met een eigen team deel te nemen.

De teams mogen bestaan uit maximaal 10 spelers, waarbij er 7 tegelijk in het veld kunnen staan. Deelnemen is mogelijk vanaf 16 jaar.

Zet zaterdag 1 juli 2023 in je agenda en schrijf je snel in via de website van SV Hoofddorp. We hopen jullie allemaal te zien op ons sportcomplex voor een gezellige dag vol voetbalplezier!

Met sportieve groet,

Adri Middelkoop


Vul hieronder het inschrijfformulier in:

Naam van degene die het team inschrijft