Klaverjas

Verslag klaverjassen 5 april 2024

Op vrijdag 5 april, was de kantine weer goed gevuld met kaart liefhebbers, voor de maandelijkse klaverjasavond bij S.V.  Hoofddorp.

Helaas was het niet gelukt om precies uit te komen met viertallen, en we vonden elke ronde een persoon die moest “stilzitten” , erg vervelend. Iedereen komt om te kaarten, als troost krijg je wel een paar punten.

Het klaverjassen blijft een leuk spel en iedereen beleeft en speelt het op zijn eigen manier. Iedere ronde zit je met wisselende personen aan een tafel met verschillende karakters en speelwijze. Iedereen accepteert dit van elkaar en na afloop van een pot kan je altijd even napraten, blij zijn of balen over je spel of kaarten. Dit is het fijne van samen zijn, samen een leuke avond beleven op je eigen wijze en dat is waar we het voor doen.

Ook deze avond zijn er weer winnaars en verliezers, de absolute winnaar met flinke voorsprong was Herman T., Herman gefeliciteerd met een knap aantal punten van 5637, gevolgd door Ralph S. die vorige maand ook al in de top 3 eindigde en Ad B. die de top 3 completeert. Paul H.die ook net als Ralph en Ad ruim 5200 punten haalde viel net buiten de top 3. De complete top 8 staat hieronder.

Zoals gewoonlijk sluiten we de avond af met een loterij met goed gevulde prijzen.

Wanneer u zin zou hebben om ook te komen kaarten, u bent welkom op vrijdag 3 mei 2024 vanaf 19.45 uur, in de kantine van SV Hoofddorp.

Het klaverjas team.

Uitslag Top 8:

–        Herman T.                              5638 punten
–        Ralph S.                                  5259 punten
–        Ad B.                                       5237punten
–        Paul H.                                    5233 punten
–        Matthieu B.                            5198 punten
–        Tom M.                                   5149 punten
–        Theo B.                                   5149 punten
–        Marcel B.                                5027 punten