Sponsorzaken

De veiling: het vervolg

Met de geweldige veiling nog vers in het geheugen heeft de webmaster van onze club zijn kavel invulling gegeven. Een overnachting in een sterrenhotel te Antwerpen én twee kaartjes voor de play-off wedstrijd Royal Antwerp FC – Club Brugge in de Belgische Pro League werd afgelopen weekend verzilverd. Het arrangement werd ingebracht door Travel Counsellor Jessica Dekkers. Haar inzet en selectie van het hotel maakte mede het weekend compleet.
Ondanks de hartstochtelijke aanmoedigingen van de hoofddorpse supporters bleef succes voor de thuisploeg in het eigen Bosuilstadion uit.

 

 

Lees meer…
Het gezelschap reisde op vrijdag al richting Vlaanderen. Bij aankomst laadden we de fietsen af in het voor ons onbekende plaatsje Hemiksem. De weergoden waren ons gunstig gezind en stelden ons in staat om de Bever fietsroute te rijden. Op zaterdag trokken we door de antwerpse binnenstad om sfeer te proeven. Van voetbalkoorts was nog niets te bekennen, wel de belgische biertjes. Afsluitend bezochten we het museum van de Red Star Line, zeer actief zo’n honderd jaar geleden om emigranten naar het land van de onbegrensde mogelijkheden te vervoeren en ook nu is het onderwerp emigratie (weer) zeer actueel.

 

 

Zondag : Matchday
De belgische competitie steekt aan het eind wat anders in elkaar als de nederlandse versie. De bovenste zes van de competitie spelen een play-off competitie waarbij Antwerp de laatste plaats inneemt. Dit voorspelde al niet veel goeds en inderdaad als Vincent Jansen al binnen vijf seconden een gele kaart incasseert is het lot zo goed als bezegeld. Bij een twee nul achterstand kan the Great Old via een penalty de schade beperken en de eer redden echter door veel theater en tijdrekken gaat Club Brugge met de zege aan de haal. Wij drinken het verdriet ook nog weg met wat diehard Antwerpenaren en springen dan in de auto om richting de Haarlemmermeer te tuffen.