Evenementen

Muziekfestival Haarlemmermeer zaterdag 22 juni op ons sportcomplex

Het 3e Nationale MHM Jeugdfestival met Nederlandse Kampioenschappen Jeugd show en mars en Festival Finale (taptoe) wordt gehouden op zaterdag 22 juni van 11.15 tot 20.30 uur

Korpsen komen uit het hele land om zich aan de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. te presenteren. Wij hebben zelfs een unieke gastband uit België.
s’ Middag presenteren zich de jeugdkorpsen en zullen de toppers het tegen elkaar opnemen in de wedstrijdklassen voor de titel Nederlands Kampioen Jeugd, dat wij samen met de SMP/KNMO organiseren. s’ Avonds de opvolger van de Taptoe Haarlemmermeer, de Festival Finale, met topbands uit verschillende segmenten uit de Marching Band-wereld. Toegang is gratis (staanplaatsen). Maar wil je overdekt genieten van al dit moois, dan kun je ook zitplaatsen reserveren v.a. € 5 p.p.

Meer informatie is te vinden op de site van Stichting Muziekliefhebbers Hollands Midden

Tijdens het 3e MHM Jeugdfestival, waaraan muzikantjes deelnemen uit heel Nederland, is er ook aandacht voor spel en andere animatie waarbij ook alle 6 tot 15-jarige uit Hoofddorp van harte welkom zijn. Spelitems, springkussens, een stormbaan en knutselen voor de allerkleinsten verzorgd door de dames van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer.  De sminkdame is ook weer aanwezig net als vorig jaar.
Toegang/deelname is gratis.  Meer info op deze site van SMS