Jeugd algemeen TOP NIEUWS

Wederom fantastisch resultaat lotenverkoop Grote Clubactie 2023

De Grote Clubactie 2023 zit er op!  De trekking van de loterij heeft inmiddels plaatsgevonden, dus alle lotenkopers kunnen hier controleren of zij iets gewonnen hebben. Wij danken alle 1021 (!!) lotenkopers voor hun steun aan onze mooie vereniging!

Maar onze aller grootste dank gaat uit naar onze 146 (!!) jeugdleden uit 48 (!) van de 60 deelnemende jeugdteams. Zij hebben via internet, social media én gewoon met het verkoopboekje langs de deuren en op straat maar liefst succesvol 2388 loten verkocht. Daarmee komen we bijna gelijk uit met het resultaat van vorig jaar.

Alle tijdig, dat wil zeggen niet later dan 12 november j.l., ingeleverde verkoopboekjes, met éénmalige machtigingen, zijn door ons verwerkt en ingevoerd vóór de deadline op 13 november j.l. De ‘on-line’ verkoop eindigde 20 november.

Daarmee hebben jullie S.V. Hoofddorp aan een bijdrage van ruim €. 5.700,= geholpen! Een hartverwarmend resultaat dat de club in deze dure tijden, geweldig goed kan gebruiken. Hartelijk dank voor jullie geweldige inzet !  De beloning voor iedere loten verkoper, in de vorm van €. 0,50 per verkocht  lot zal aan het einde van de maand december aan jullie worden overgemaakt, via het bij de penningmeester van jullie bekende IBAN nummer. Dat kan dus van je vader of moeder zijn.

Beste individuele verkopers.

Zoals gezegd hebben van onze jeugdleden 146 jongens en meisjes actief deelgenomen om loten te verkopen.  Dat zijn er 15 meer dan in 2022 De “top-3 “van beste individuele lotenverkopers van 2023 zijn;

  1. Cody Hölzel  (Jo08-10) met 126 verkochte loten
  2. Sarah Vugts (Mo13-01) met 81 verkochte loten
  3. Xavi Kok (Jo11-05) met 71 verkochte loten

Deze individuele lotenverkopers zullen in het nieuwe kalenderjaar benaderd worden voor de ‘huldiging’ bij een thuiswedstrijd van Zondag 1.

Daarnaast ontvangen de 30 verkopertjes van onze vereniging, die ten minste 25 loten verkocht hebben, een medaille. Deze kan je ophalen op het wedstrijdsecretariaat vanaf zaterdag 9 december. Hier ligt een envelop op naam voor jullie klaar.

Ben je benieuwd op welke plaats jij geëindigd bent ? klik dan  HIER

 Het beste verkopende team.

Ook dit jaar hebben maar liefst spelers uit 48 van de 60 deelnemende jeugdteams loten verkocht. Dat is precies hetzelfde aantal als in 2022!

Het ‘team’ dat samen de meeste loten verkocht heeft was de Jo08-09 met in totaal 101 loten, waaraan 4 van de 8 spelers hebben bijgedragen !Waarmee zij voldoen aan het criterium dat minstens 50% van de spelers bijgedragen moeten hebben aan de lotenverkoop van het team, om voor de prijs in aanmerking te komen.

Zij hebben in principe toegangskaarten voor het bijwonen van een thuis wedstrijd van een Nederlands Elftal (M/V) verdiend. In overleg met de teamleiding zal gezocht worden naar een geschikte datum uit de speelkalender van Oranje.

Ben je benieuwd hoe jouw team gescoord heeft ? klik dan HIER

 Uitslag van de trekking.

De trekking van de winnende loten heeft inmiddels plaatsgevonden op dinsdag  28 november j.l.  De resultaten van de trekking kunt u terugvinden op  https://lotchecker.clubactie.nl/

Rest ons niets anders dan alle deelnemende lotenverkopers, -teams, team-begeleiding én natuurlijk de lotenkopers héél  hartelijk te bedanken voor hun deelname en tot volgend jaar bij de Grote Club Actie 2024 !

Coördinatoren Grote Club Actie 2023
Johan Dekkers en Jos van Bakel (josvanbakel.svhoofddorp@live.nl).