Jeugdopleiding

Talentendagen S.V. Hoofddorp

Speel je nu nog niet bij S.V. Hoofddorp? Wil je vanaf volgend seizoen spelen op Divisie-niveau (o13 t/m o23) of hoge hoofdklasse (o8 t/m o12) bij S.V. Hoofddorp? meld je dan nu aan via www.svhoofddorp.nl/aanmelden-talent

De jeugdopleiding maakt mooie stappen. Alle 1e midden- en bovenbouwteams spelen op een goed divisie-niveau, we zijn ster-partnerclub van AFC Ajax en is de opleiding gecertificeerd als Regionale Jeugdopleiding.

Op basis van de prestaties van het 1e deel van dit seizoen, vinden we S.V. Hoofddorp terug op een prachtige 15e plek in de Top-500 jeugdopleidingen van Nederland.

Het 1e elftal, uitkomend in de 1e klasse, bestaat momenteel voor zo’n 90% uit eigen jeugdspelers en dat is natuurlijk een prachtig compliment voor de opleiding.

BVO’s bekijken wekelijks onze teams. Al ruim twintig uitnodigingen hebben wij al ontvangen van o.a. Ajax, PSV, FC Utrecht en FC Groningen.

Ben jij op zoek naar een goede opleiding binnen een gezellige en goed gestructureerde vereniging, Ga naar www.svhoofddorp.nl/aanmelden-talent en meld je aan voor een mogelijke stage.
De eerste stap is dat we je zullen beoordelen op je spelers CV. Daarna volgt eventueel een stage.

Uiteraard zijn meiden en keepers ook van harte welkom!

Neem voor meer info contact op met Dennis Grimbergen (TJC Scouting) via talentendagen@svhoofddorp.nl of 06-14185428.