Jeugdopleiding TOP NIEUWS

SV HOOFDDORP EN AJAX BRENGEN TALENT TOT BLOEI

Ben jij een ambitieuze (keeper)trainer, videoanalist of scout en wil jij je verder ontwikkelen om mogelijk door te stromen naar Ajax? Schrijf je dan nu in en maak kennis met de opleidingspijlers van Ajax.

Verdieping opleidingspijlers

De opleiding bestaat uit zes online bijeenkomsten waarin je kennis maakt met het Ajax DNA en de pijlers die centraal staan in het opleiden van talent: Cruijff-kwaliteit, Speelwijze en Persoonlijke wapens.

Het vervolg
Na de winterstop zal er een vervolgmodule bij onze club en een online vervolgmodule worden georganiseerd. Door deelname aan de opleiding heb je de mogelijkheid om door te groeien naar posities op Ajax-projecten en bij partnerclubs van Ajax, in binnen- en buitenland.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in!

Neem voor meer informatie contact op met Martijn Blijleven, Hoofd jeugdopleiding SV Hoofddorp: jeugdopleidingen@svhoofddorp.nl

SV Hoofddorp is ster partner van Ajax. Dit houdt in dat er samengewerkt wordt op verschillende onderdelen binnen onze jeugdopleiding. Bovenstaand initiatief is weer een mooie nieuwe stap binnen de samenwerking!