Evenementen Mededelingen svHoofddorp Jeugd TOP NIEUWS

Steun vanaf 23 september onze vereniging

De grote school- én voetballoze zomervakantieperiode is weer voorbij! En dat betekent dat we ons weer opmaken voor een nieuw schooljaar en een nieuw voetbalseizoen. Ik twijfel er niet aan dat jullie weer net zoveel ‘honger’ hebben naar de bal als wij! Wij zijn er klaar voor en wensen jullie een prachtig, sportief en blessurevrij seizoen toe en natuurlijk goede schoolresultaten!

Jeugdbestuur, trainers, leiders én alle andere vrijwilligers van S.V. Hoofddorp maken dat voor jullie mogelijk. Dat doen wij graag, maar de club heeft óók jullie hulp nodig om dát mogelijk te maken.

Doe daarom mee en verkoop loten van de Grote Club Actie 2023 en wordt naast STEUNPILAAR ook een WINNAAR. Want winnen doe je al bij één verkocht lot. Immers elk verkocht lot levert jou persoonlijk €. 0,50 op. Dus vul ook jouw zakgeld aan en doe mee als Grote Clubactie lotenverkoper voor S.V. Hoofddorp.

 

Wanneer gaan we van start ?

Op zaterdag 23 september a.s. gaat de Grote Clubactie 2023 van start!  De verkoop verloopt traditioneel door persoonlijke verkoop met behulp van de verkoopboekjes maar kan zélfs dan óók héél gemakkelijk online! Dat is makkelijker voor iedereen en niet alléén in ‘corona-omstandigheden’ wat ons betreft. 

Hoe werkt de loten verkoop ?

Alle ruim 600 jeugdspelers, en meisjes uit de Benjamini’s, jongens uit de Jo8 t/m Jo13 en meisjes uit de Mo 9 t/m Mo13 ontvangen in de week van 16 t/m 23 september via hun leider of trainer de GCA verkoopboekjes met instructies. Heb je in die week nog niets ontvangen? Vraag ernaar bij je leider of trainer!

Naast de éénmalige machtigingsmethode (invullen van de gegevens in het boekje) kan je met het verkoopboekje  óók online loten verkopen! Let op de verkoopboekjes zijn door ons reeds op naam gesteld en voorzien van een persoonlijke QR-code. Let dus op dat jij het juiste verkoopboekje ontvangt!

De lotenkoper scant met zijn/haar telefoon of tablet de persoonlijke QR code welke op jouw boekje staat en komt dan direct in jouw persoonlijke verkoopomgeving. Hij/zij geeft vervolgens als lotenkoper het aantal loten dat hij/zij wil afnemen en vult zijn naam en IBAN gegevens in. Na bevestiging van de aankoop ontvangt de koper direct de lotnummers bij zijn bankafschrift én de verkochte loten staan direct op jouw naam geregistreerd. Je kan hier  de instructievideo bekijken.

Deelname aan de online verkoopmethode kan alléén indien wij jou hebben kunnen registreren bij de organisatie van de Grote Clubactie. Op het aan jou uitgereikte verkoopboekje tref je daarom een sticker aan met jouw persoonlijke QR code. Zit er géén sticker op dan kan je met de reeds voorgedrukte QR-code óók on-line loten verkopen. Echter dan moet de lotenkoper eerst jou als lotenverkoper van S.V. Hoofddorp selecteren. Heb jij géén boekje ontvangen en wil je tóch online loten verkopen stuur dan een e-mail met jouw naam, je team en jouw e-mail adres, naar josvanbakel.svhoofddorp@live.nl. Dan zal hij voor registratie zorgdragen. Je kan jouw gegevens om deel te nemen aan de online verkoop nu al aanleveren ! Dan kan je vanaf 23 september direct aan de slag!

De Grote Clubactie is een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging en ook voor jezelf !

Speel jij in een andere leeftijdscategorie en wil je ook meedoen ? Dat kan, haal een verkoopboekje op bij het wedstrijdsecretariaat vanaf 23 september a.s. óf meld je óók aan voor de online verkoop methode bij josvanbakel.svhoofddorp@live.nl.

 

Hoe kunnen we allemaal deelnemen ?

+Jeugdspelers verkopen loten aan familie, buren, vrienden. Dat kan via het verkoopboekje met éénmalige machtiging maar ook via ‘online-verkoop’ en de persoonlijke QR-code op het verkoopboekje!

+ Leden van S.V. Hoofddorp kopen loten van onze jeugdleden.

+ Ouders van onze jeugdleden kopen loten, en stimuleren opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren en verre neven en nichten om loten te kopen van hun kind… en….Je kan óók aan je ouders vragen of het bedrijf waar zij werken een Superlot wil kopen! Zo’n Superlot van €. 150,= bestaat uit vijftig individuele lotnummers die de leiding van het bedrijf bijvoorbeeld aan het personeel kan schenken. Dan maken die medewerkers van het bedrijf kans op mooie prijzen.  Ook een Superlot kan je ‘on-line’ verkopen? Ga naar: Steun S.V. Hoofddorp met een Superlot – Grote Clubactie

+ Leiders en trainers stimuleren de lotenverkoop, niet alleen op 23 september, maar ook in de weken erna, En zij stimuleren de tijdige afdracht van de verkoopboekjes in de inleverbox op het wedstrijdsecretariaat tot uiterlijk zondag 12 november a.s.!

Wat levert het op ?

Als koper van loten maak je kans op schitterende prijzen, waaronder een hoofdprijs van €. 100.000,=, of een auto, of reis-cheques óf op één van de vele honderden andere prijzen. Bekijk hier het complete prijzen pakket

Als verkoper ontvang je voor ieder verkocht én geïncasseerd lot €. 0,50 van S.V. Hoofddorp. Dat geldt ook voor een verkocht Superlot, maar dat telt dan wel gelijk voor 50 verkochte loten …!!

Voor de vereniging levert het een belangrijke financiële bijdrage op, die zoveel mogelijk ten gunste komt aan het jeugdvoetbal en jeugdevenementen.

Doe mee met de verkoopwedstrijd!

Doe als verkoper mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: Win acties – Grote clubactie Daarnaast beloont S.V. Hoofddorp ook de drie beste lotenverkopers met een huldiging en een prijs! Tot slot….Als je met je hele S.V. Hoofddorp team deelneemt en samen de meeste loten verkoopt van alle S.V. Hoofddorp teams, maak je kans op een teamuitje naar een thuiswedstrijd van een vertegenwoordigend Nederlands Elftal.

Dusss, we doen er allemaal aan mee !

Belangrijke data:

Zaterdag 23 september 2023; officiële start lotenverkoop

Zondag  12 november 2023; Uiterste datum inleveren verkoopformulieren met éénmalige machtiging op wedstrijdsecretariaat

Dinsdag 28 november 2023; Trekking Grote Clubactie loterij

 

Overige belangrijke info:

 • Géén verkoopboekje ontvangen, maar toch deelnemen aan online-verkoop ?
 • Meld je per e-mail bij josvanbakel.svhoofddorp@live.nl
 • Extra verkoopboekjes nodig ?
 • Deze zijn op te halen bij het Wedstrijdsecretariaat
 • Superloten nodig ?
 • Klik hier voor de S.V. Hoofddorp verkoop pagina: Steun S.V. Hoofddorp met een Superlot – Grote Clubactie.
 • Inleveren verkoopboekjes ?
 • zodra je klaar bent met de loten verkoop, of je volle boekjes kwijt wilt, kan je die inleveren op het Wedstrijdsecretariaat in de speciale inleverbox !.
 • Bekendmaking beste lotenverkopers;
 • begin december 2023
 • Bekendmaking beste loten verkopende team;
 • begin december 2023

 

Coördinatoren Grote Clubactie 2023
Johan Dekkers en Jos van Bakel