TOP NIEUWS Vrouwen selectie

Wie het weet mag het zeggen. Zo niet, kom kijken bij Vrouwen1

Wanneer je aan een onverslaanbaar team of sporter denkt kom je al snel uit bij Max Verstappen, PSV of Femke Bol. Echter in dit rijtje hoort ook S.V. Hoofddorp-vrouwen 1.
Afgelopen zaterdag stond de 13e wedstrijd van het seizoen op het programma en werd er voor de 12e keer gewonnen (er werd 1x gelijk gespeeld).
Dit maal was DSS slachtoffer van de Velota- vrouwen. Het werd 6-0, in een voortkabbelende eerste helft werd 2 keer gescoord. Na de rust kwam er meer vuur in het spel met het invallen van Amber en werd er nog 4 keer gescoord.

Wat is dan het geheim van dit team? Wouter, de trainer? De scorende aanvoerder? De snelle aanvalsters? Het voetballende middenveld? De fantastische vleugelverdedigers? De vaste toeschouwers (opa Hesp, moeder Shalini ,moeder Nikisha, moeder Rowanne vader Lois)? De geblesseerden die aanmoedigen? De voetmassages door Karin van Pedicure Pax of de scherpte van grensrechter John?

Ik weet het antwoord maar wil jij dat ook weten kom dan eens kijken naar dit geweldige team aanstaande zaterdag 15:00 uur op de IJvelden.

Sportieve Groet
Sjon Weering.