TOP NIEUWS Vrouwen selectie

Vrouwen 1 en de mollenstreken

Zoals jullie weten, leidt de redactie van ons geliefde website een bijzonder druk bestaan. Tussen het nippen van onze ochtendkoffie door en het eindeloos debatteren over de Oxford-komma, trachten wij met man en macht onze mailbox te temmen. Een taak vergelijkbaar met het hoeden van katten tijdens een laserlichtshow. Nu blijkt dat, ondanks onze heroïsche inspanningen, zelfs de meest oplettende ogen wel eens iets over het hoofd zien. Zo ook, tot onze grote spijt, het laatste stukje over onze schitterende vrouwenselectie. In de wirwar van emails, tussen de uitnodigingen voor webinars die niemand bijwoont en de brug te ver koopjes van online winkels, hebben we per ongeluk deze parel over het hoofd gezien. 


De mol is een klein zoogdier die voornamelijk ander de grond leeft. Zonder dat je ze ziet en onopgemerkt maken ze van een mooi gazon, een grasveld met vol met molshopen. De Velota-vrouwen zijn ook dol op de mol , voornamelijk het tv-programma wie is de mol. Ze kijken met een grote groep en doen mee aan online pouletjes. Maar ze gaan nog verder dan dit. Ze zijn zelfs op mollen gaan lijken.

Afgelopen zaterdag tegen ReigerBoys waren ze niet te zien in de eerste helft. Een aantal meegekomen toeschouwers doezelde zelf weg. De tegenstander dacht hardop, waar is de koploper. En de grensrechter liep verdwaasd op het veld. Ik heb het vermoeden dat trainer Wouter deze “molestreek” van tevoren heeft bedacht. Want na een kwartier in de tweede helft zonder dat de tegenstander ze zag of opmerkte scoorde Hoofddorp drie keer. Ik kan dus ook niet vertellen wie deze doelpunten heeft gescoord. Vlak voor tijd scoorde “linksback” Nikisha de 1-4 en gingen de punten in de tas mee naar Hoofddorp. Nu een paar weken rust en dan weer aan de bak.

Tot snel op de velden
Sjon Weering

De stand
1. Hoofddorp 15-43
2. DVVA 14-36
3. Swift 15-25