TOP NIEUWS Zondag Selectie

SV Hoofddorp Blijft Strijden: Next Up, Fortuna Wormerveer! #SamenSterk

Foto: Het Amsterdamsche Voetbal

Hey Hoofddorpers,

We hebben allemaal die momenten gehad, waarbij we ons even geen raad weten. Die momenten die voelen alsof we een zware voetbal in onze maag hebben. Afgelopen weekend was zo’n moment. Onze jongens hebben gestreden met alles wat ze hadden, maar helaas, de voetbalgoden waren ons niet goed gezind tegen AGB.

Maar is dat een reden om bij de pakken neer te zitten? Zeker niet! Wat ons als SV Hoofddorp uniek maakt, is dat we altijd de schouders eronder zetten. Onze wil om te winnen, om te strijden voor elke meter, is wat de rood-wit-blauw kleuren met trots laat wapperen.

We hebben een gezegde in Nederland: na regen komt zonneschijn. En jongens, laat die zon maar schijnen, want wij zijn meer dan alleen een team. We zijn een familie, een gemeenschap, een thuisbasis voor die-hard fans die, door weer en wind, altijd klaarstaan om ons aan te moedigen.

En weet je wat? Er is geen beter moment om dat te laten zien dan op zondag 14 april om 14:00 uur. We staan oog in oog met Fortuna Wormerveer – een wedstrijd die niet alleen belangrijk is voor de punten, maar ook voor onze trots, ons doorzettingsvermogen en onze gemeenschapsgeest.

Laten we het rood, wit en blauw laten zien op de tribune en naast het veld, laten we onze stemmen horen, en laten we onze jongens het veld op stuwen met de energie die alleen echte Hoofddorp-supporters kunnen geven. Pak je sjaals, je vlaggen, en je onbreekbare spirit, want we hebben elke aanmoediging nodig om die belangrijke punten in Hoofddorp te houden.

Tot zondag, supporters. Laten we samen het tij keren. Want bij SV Hoofddorp weten we één ding zeker: we geven nooit op. Tot de laatste fluit! ????⚽

Zie hieronder een kort verslag in Haarlems Dagblad: